PSYCHOCONTROL = Psychotherapy & Out of Control Recs. DIY cooperation since 2007

Ochrana osobních údajů.

Abychom Vám mohli nabídnout naše služby, potřebujeme znát některá Vaše osobní data. Respektujeme Vaše soukromí, a tak se snažíme množství těchto dat minimalizovat na ta nejnutnější a data chráníme před zneužitím. Naše práce s osobními daty plně podléhá zákonným normám, zejména zákonu o ochraně osobních údajů.

Osobní údaje.

Od Vás jako od zákazníka fyzické osoby musíme při nákupu požadovat tyto údaje: jméno a příjmení, úplnou poštovní adresu, telefonické spojení, e-mailovou adresu. Tyto údaje jsou nezbytné k Vaší identifikaci, ke komunikaci s Vámi, k realizaci prodeje zboží a zaúčtování Vaší platby za zboží. Pokud nakupujete jako firma potřebujeme navíc adresu sídla firmy, IČ a DIČ.

Údaje o Vaší činnosti.

Údaje o Vašich nákupech, reklamacích a další Vaší činnosti v našem internetovém obchodě mají rovněž důvěrný charakter a podléhají stejným bezpečnostním pravidlům jako práce s osobními údaji.

Shrnutí.

Všechna data, která o Vás a Vašich nákupech získáme, chráníme před zneužitím, nikomu jinému neposkytujeme (vyjma společností zajišťující spediční služby nebo platební styk, které obdrží nezbytné minimum informací o zákazníkovi, potřebné pro bezproblémové vyřízení konkrétní objednávky) a slouží pouze ke kvalitnímu poskytování našich služeb. Vyhrazujeme si právo využít Vaše údaje k zasílání informací o slevách, novinkách a dalších marketingových aktivitách. V každém takto zaslaném e-mailu je návod, jak nám jednoduše sdělit že si toto nepřejete a takové používání nám zakázat. Rovněž máte právo kdykoliv nám písemně sdělit jakékoliv změny, doplnění, žádost o zlikvidování všech Vašich osobních údajů, které jste nám dříve poskytli.

Váš souhlas.

Používáním našeho internetového obchodu souhlasíte se shromažďováním a používáním osobních údajů v uvedené míře a souhlasíte s výše uvedenými pravidly.

 Zde je přehled všech používaných funkcí které zpracovávají osobní údaje.


Pokud vyžadují souhlas se zpracováním osobních údajů, naleznete zde jejich znění, včetně historie. Zde si případně může každý přihlášený uživatel dodatečně souhlasit, zkontrolovat stav souhlasu, nebo zrušit svůj souhlas.
Zde je přehled všech používaných funkcí které zpracovávají osobní údaje.

Pokud vyžadují souhlas se zpracováním osobních údajů, naleznete zde jejich znění, včetně historie. Zde si případně může každý přihlášený uživatel dodatečně souhlasit, zkontrolovat stav souhlasu, nebo zrušit svůj souhlas.


Registrace uživatelů
Je povolena na základě uzavření smlouvy "Obchodní smlouva o prodeji zboží".

Registrované informace jsou použity POUZE a VÝHRADNĚ k uzavření této smlouvy na kterou má provozovatel webu právní nárok (titul), a bez zadaných údajů nelze tuto smlouvu uzavřít.

Rozesílání emailů uživatelům
Je povoleno na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Zveřejněno: 21.5.2018

Udělením tohoto souhlasu se zpracováním osobních údajů poskytujete souhlas k tomu, aby Otto Beran,  se sídlem Lonkova 481, Pardubice 53009 (dále jako „správce“) zpracovával Vaše osobní údaje dle dále uvedených podmínek.

Rozsah zpracování Vašich osobních údajů

Správce bude Vaše osobní údaje zpracovávat v rozsahu, v jakém jste je poskytli v souvislosti s testováním demoverze aplikace správce, konkrétně odběru testovacích mailových sdělení. Správce bude zpracovávat především jméno, příjmení, e‐mail, telefonní číslo, adresu bydliště nebo adresu provozovny a název organizace.

V případě poskytnutí pouze emailu bude zpracován pouze email.

Právní základ zpracování osobních údajů

Právním základem zpracování je tento Váš souhlas a skutečnost, že Vaše osobní údaje jsou nezbytné pro testování aplikace.

Doba, po níž budou Vaše osobní údaje zpracovávány

Správce bude Vaše osobní údaje zpracovávat v souvislosti s účelem testování, po dobu 100 let od registrace.

Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů

Tento Váš dobrovolně udělený souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoli bezplatně odvolat, a to prostřednictvím zaslání emailu na adresu: order@psychocontrol.com. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. Odvolání souhlasu též nemá vliv na zpracování osobních údajů, které správce zpracovává na základě jiného právního základu, než je souhlas.

 Vaše práva související s ochranou Vašich osobních údajů

Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas, opravit či doplnit osobní údaje, požadovat omezení zpracování, vznést námitku či stížnost proti zpracování osobních údajů, požadovat přenesení údajů, přístupu ke svým osobním údajům, být informován o porušení zabezpečení osobních údajů, výmazu a další práva stanovená v GDPR.

Právo podat stížnost u dozorového úřadu

Kdykoliv můžete podat stížnost týkající se zpracování Vašich osobních údajů nebo neplnění povinností správce plynoucích z GDPR k dozorovému úřadu. Dozorovým úřadem je v ČR Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz.

Povinnost poskytnout osobní údaje. Následky neposkytnutí osobních údajů

Vaše osobní údaje poskytujete zcela dobrovolně. Nemáte žádnou povinnost je poskytnout. V případě, že Vaše osobní údaje neposkytnete, nehrozí Vám žádná sankce. Nicméně pokud osobní údaje správci neposkytnete, nebude moci testovací verzi aplikace používat. Je však zcela na Vašem uvážení, zda chcete aplikaci používat, či nikoliv.

Logování osobních údajů
Tato webová aplikace obecně ukládá údaje o všech přístupech do jednotlivých částí aplikace všech návštěvníků včetně jejich IP Adresy.

Toto ukládání bez souhlasu je ospravedlněno důvodem č. 49 zásad GDPR: http://www.privacy-regulation.eu/cs/r49.htm

Cookies
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a personalizaci nabízeného obsahu soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.